S-a finalizat plata pensiilor în numerar prin Poșta Română!

Bani (2)

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, a asigurat pensionarii din întreaga țară că s-a reusit sa se încheie plata pensiilor în numerar prin Poșta Română, la toate adresele la care au fost găsiți la domiciliu, plata pensiilor fiind finalizată chiar și cu câteva zile în avans față de data limită, respectiv 20 ianuarie 2020.
„Vineri 17 (n.r. 17 ianuarie 2020), tot înainte de week-end cum am reușit să procedăm și în cazul plăților pe card, am terminat plata pensiilor în numerar prin Poșta Română la toate adresele la care au fost găsiți pensionarii la domiciliu. Înainte de termenul limită de 20! Doresc un sfârșit de săptămână liniștit tuturor!
Mă bucur că am reușit să terminăm de vineri. Tot efortul făcut, faptul că m-am interesat zilnic a fost pentru că am înțeles cât de important este ca oamenii să își primească pensiile după zilele de sărbători.”

„Am depus toate eforturile pentru a distribui banii pensionarilor într-un timp cât mai scurt, indiferent de situaţia specială pe care am întâmpinat-o la început de an.”

Distribuirea rapidă a pensiilor prin Poșta Română s-a datorat și eficienței serviciilor oferite de această instituție. Despre eforturile depuse de către angajații Poștei Române, informează cetățenii Horia Grigorescu, Directorul General al Companiei Naţionale Poşta Română S.A.: „Aşa cum am promis, am depus toate eforturile pentru a distribui banii pensionarilor într-un timp cât mai scurt, indiferent de situaţia specială pe care am întâmpinat-o la început de an. Datorită efortului salariaților Poştei Române, care au lucrat la capacitate maximă, am redus disconfortul resimţit de pensionari, ca urmare a zilelor libere din perioada sărbătorilor de iarnă. În timp ce oameni de rea-credință induceau, prin intermediul mass-mediei, o stare de panică printre persoanele vârstnice, poștașii erau pe teren, distribuind banii pensionarilor. Le mulțumesc colegilor mei, care au făcut posibilă distribuirea pensiilor într-un timp atât de scurt.”
Despre acest efort comun, Ministrul Muncii și Protecției Sociale asigură cetățenii că: „am făcut și eu și noua echipă a Poștei Române, tot ceea ce am putut. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de respectul nostru. Rezolvăm, pe rând, problemele. Sunt multe. Păstrate nerezolvate de prea mulți ani.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s