La Brăila, PRO România este în continuă organizare

Ionuț Cosmin Răzmeriță.jpg„La Brăila, PRO România este în continuă organizare. Ne propunem să fim un laborator politic în care oameni competenți construiesc și aplică proiecte concrete pentru dezvoltarea municipiului și a județului Brăila.” susține într-o declarație publică, Ionuț Cosmin Răzmeriță, liderul interimar al filialei brăilene a partidului PRO România.
Tot domnia sa invită brăilenii să se alăture echipei brăilene a partidului: „Invităm toți brăilenii care își doresc să se implice în viața politică, socială și administrativă, să se alăture echipei noastre. (…) Așteptăm, în continuare, fiecare brăilean să ne treacă pragul, să fie alături de noi, astfel încât filiala de la Brăila să-și mențină poziția pe primele trei locuri, pe țară, în opțiunile electoratului.”.Sediul PRO România Brăila
Tot domnia sa informează că PRO România are în Municipiul Brăila un nou sediu, aflat pe Calea Călărașilor nr. 247, etaj 1.
În prezent, potrivit datelor furnizate de aceeași sursă, „PRO România adună 859 de membri și peste 1.000 de simpatizanți, în municipiul și județul Brăila. Filiala este condusă de un birou interimar, urmând ca în cel mai scurt timp să numim responsabili pe fiecare structură a partidului.”.

Sursă foto: Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s