Atenție la calatoria în Franța. Greva poate afecta transporturile în țară!

tgv-3030285_640.jpg

Cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză trebuie să țină cont de continuarea grevei, începute în decembrie anul trecut, la SNCF (Compania Națională de Căi Ferate) și RATP (Regia autonomă a transporturilor pariziene).
Ca urmare, pentru zilele de 9 și 11 ianuarie 2020, sunt prevăzute pe tot teritoriul Franței manifestații și acțiuni de protest. Sunt așteptate în continuare perturbări semnificative în transporturile publice urbane, interurbane, regionale și internaționale precum și în rețeaua rutieră.
Totodată, în ceea ce privește zborurile operate de compania Air France, conform informațiilor de călătorie furnizate de MAE pe site-ul său, orarul poate fi aflat pe site-ul oficial airfrance.fr cu una sau două zile în avans. Cetățenii români pot obține informații actualizate despre situația din transporturile pariziene și zona Ile-de-France accesând site-ul RATP.fr. Conform datelor disponibile pe site-ul Oui.SNCF, cetățenii sunt încurajați să opteze pentru alternative sigure de călătorie. Programul trenurilor poate fi consultat pe site-ul SNCF: sncf.com, oui.sncf și oui.sncf/aide. Pe durata grevei, informațiile despre orarul trenurilor, de la o zi la alta, sunt disponibile în fiecare zi la orele 17:00, pe site-ul SNCF.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s