Fostul premier Mihai Tudose revine în forță la PSD Brăila

Mihai Tudose

Mihai Tudose, fost premier al României, redevine membru PSD, optând pentru organizația brăileană a acestui partid.
Această decizie este luată după ce în decembrie 2019 și-a dat demisia din calitatea de membru PRO România.
Domnia sa a revenit în organizația brăileană la recomandarea primarului Viorel Marian Dragomir, fapt declarat de acesta în mediul virtual.
„Cel mai bun PRIM MINISTRU, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD.
Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența!!!”, scrie primarul brăilean.
El face și o scurtă trecere în revistă a relației dintre cei doi: „În martie 1999 am intrat în politică. Mihai Tudose era președintele Organizației de tineret. Am crescut împreună, am evoluat diferit, dar de fiecare dată am susținut Brăila. Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri și în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior să pună interesul lor înaintea normalității.”
Primarul este convins că vor lupta împreună și în ceea ce privește investițiile la nivelul județului Brăila: „Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să șteargă Brăila de pe harta investițiilor. Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei și modernizarea PSD. Mulțumesc Mihai!”

Sursă foto: Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s