Ministrul Muncii: „Cea mai bună curățenie: scoatem totul la lumină!”

money-1005477_960_720

“Ca să facem treabă, mai întâi curățăm! Cea mai bună curățenie: scoatem totul la lumină.”, susține Ministrul Muncii și Protecției Sociale.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a emis un ordin către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă potrivit căruia această instituție de stat trebuie să centralizeze și să publice pe propriul site informații privind subvențiile, la zi, acordate în întreaga țară pentru angajarea șomerilor în anul 2019. Termenul limită este 10 ianuarie 2020.
“Mulți bani europeni au fost la dispoziția AJOFM-urilor pentru a le acorda firmelor ca să angajeze persoane peste 18 ani sau peste 45. Vom afla cum s-au dat, transparent sau preferențial și ce s-a întâmplat cu banii. Mă interesează rezultatele”, a spus ministrul Violeta Alexandru.
De asemenea, domnia sa a mai ținut să puncteze faptul că “Nicio firmă care a făcut treabă nu are de ce să fie deranjată de măsura mea. Vrem același lucru: corectitudine și cât mai mulți oameni în piața muncii din România. Nu regret că mai și deranjez – lucrurile care nu sunt în regulă.”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s