Asociația Pescarilor Sportivi Brăila-Galați încheie 2019 cu multe obiective împlinite

5465476586978.jpgAsociatia Pescarilor Sportivi Brăila-Galați încheie anul 2019, cu câteva obiective importante ce au fost atinse deja înainte de sfârșitul anului. Între acestea se poate aminti organizarea a două concursuri de pescuit sportiv cu premii (la Turcoaia și pe canalul magistral Bărăganu).
De asemenea, asociația se mândrește și cu sprijinul susținut și încurajarea autorităților pentru decolmatarea unor bălți și canale în scopul repopulării Dunării cu puiet – în acest sens gura canalului Corotișca a fost dragată pentru prima oară după zeci de ani.
Nu au fost trecute cu vederea nici acțiuni desfășurate împreună cu Jandarmeria și Poliția de Frontieră în vederea depistării actelor de reținere a peștelui sub dimensiunile legale, precum și deplasări pe teren în satele Chiscani, Gropeni și Tichilești în vederea conștientizării de către aceste comunități a răului pe care îl produc actele de braconaj cu curent electric și plase neautorizate.
Pe lista realizărilor din acest an, APS Br-Gl a înscris și ateliere tehnice în cadrul cărora cei mai mici pescari au fost inițiați în tainele pescuitului sportiv, cât și organizarea unui târg de pescuit în cadrul căruia unii pescari au achiziționat scule și accesorii la prețuri foarte mici.
Și nu în ultimul rând, APS Br-Gl se poate lăuda și cu înființarea liniei verde – 0723 11 55 55 unde oricine poate suna pentru a raporta un act de braconaj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s