Moș Crăciun a poposit și la Bordei Verde

Moș Craciun, Bordei Verde

Moș Crăciun a pornit la drum în județul Brăila, ajungând și în comuna Bordei Verde și satele aferente.
Despre bucuria sărbătorilor de iarnă, dar și despre darurile aduse copiilor din aceste localități rurale, primarul comunei Bordei Verde, dl. Dumitru Rotaru, scrie pe Facebook: “Copiii de la Grădinița Constantin Gabrielescu au fost cuminți, au învățat cântece și poezii, iar Moșul a venit cu sacul plin de cadouri.”. De asemenea, domnia sa mai spune despre Moș Crăciun că:
“Și la Bordei Verde, a venit Moșul, pentru că o parte din cadrele didactice, au înțeles ce înseamnă bucuria copiilor, sărbătorile de iarnă, intrarea în vacanță, și au pregătit un program artistic frumos. Moșul a oferit cadouri pe măsură.”
De dragul copiilor, Moș Crăciun a pornit și către Lișcoteanca unde, potrivit spuselor primarului Dumitru Rotaru, copiii din localitatea Lișcoteanca, au pregătit un program artistic frumos și au așteptat Moșul care a venit cu sacul plin, pentru toți copiii. Evenimentul a avut loc în școala nouă.
Și cum Moș Crăciun este un moș tare bun și încărcat de daruri, se pare că și anul acesta a reușit să îi facă pe copii fericiți.

 

Sursă foto: Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s