ISU „Dunărea” Brăila la datorie: Incendiu de amploare la un depozit!

79839577_431657484376794_7090589683951861760_n

În această dimineață (n.r. 20.12.2019), în jurul orei 04.00, echipaje de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dunărea” al județului Brăila au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD pentru lichidarea și limitarea unui incendiu izbucnit la un depozit cu semințe de floarea soarelui situat în municipiul Brăila.
Potrivit datelor făcute publice de Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” Brăila „Incendiul s-a extins și la două magazii lipite de acest depozit, ale unei alte societăți comerciale, unde au ars două vitrine frigorifice, o ladă frigorifică, scaune și uși din lemn și un autoturism.”

ISU Dunarea Braila, incendiu depozit semințe de floarea soarelui„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost depozitarea jarului rezultat în urma prăjirii semințelor în apropierea materialelor combustibile.”, precizează col. Stoian Ştefan din cadrul ISU „Dunărea” Brăila.
Mai multe informații despre acest caz puteți citi AICI.

Sursă foto: ISU „Dunărea” Brăila (Facebook)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s