S-a dat startul înscrierilor la școlile militare

20191025_095845

S-a dat startul înscrierilor pentru colegiile naționale militare, învățământul superior militar (academiile militare) și învățământul postliceal militar (școlile militare de maiștri militari și subofițeri).
Cei interesați se pot înscrie în perioadele:
09.12.2019 – 31.01.2020 – pentru colegiile naționale militare;
09.12.2019 – 14.02.2020 – pentru instituțiile de învățământ universitar militar – programe de licență, precum și pentru școlile militare de maiștri militari și subofițeri.
Candidații înscriși vor fi programați pentru susținerea probelor de selecție aptitudinală, începând cu data de 06 ianuarie 2020.
Candidații declarați ”Admis” în urma selecției aptitudinale generale vor trebui apoi să efectueze vizita medicală începând cu data de 08 ianuarie 2020.
Perioada de efectuare a examinării/evaluării aptitudinale medicale şi/sau evaluării psihologice a aptitudinilor speciale începe în data de 13 ianuarie 2020.
Toate instituțiile de învățământ liceal, postliceal și universitar ale Ministerului Apărării Naționale vor organiza concurs de admitere pentru anul de învățământ 2020-2021.
Toți cei interesați trebuie să se prezinte la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar din județul în care domiciliază, cu actul de identitate.
Candidații minori vor fi însoțiți de unul dintre părinți (reprezentant legal, după caz).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s