“Dăruind vei dobândi”

79141589_2805393442863424_4615261217924055040_n.jpgAcum, în postul Crăciunului, haideți să dăruim, fiecare cât putem, într-o cauză nobilă, astfel încât să redăm şansa la viață unei tinere în vârstă de 42 de ani, Gabriela Geraldina Neagu, un om minunat, la suflet și la chip. Sunteți așteptați în număr cât se poate de mare sâmbătă, 14 decembrie 2019, la Căminul Cultural din comuna Schela, județul Galați, unde, începând cu ora 14.00, va avea loc un spectacol folcloric de caritate, realizat doar pentru a reda speranța și dreptul la viață Gabrielei.
Despre acest eveniment caritabil deosebit, Gabriela Popa, director revista rurală „Infozone” ne-a declarat “Ne vom bucura de prezența unor nume sonore ale muzicii populare românești, de copii talentați care ne vor încânta cu glasurile lor curate și melodioase dar și de un spectacol deosebit oferit de minunatul ansamblu folcloric “Cununiţa Satului ” din comuna Lieşti. Haideți să dăruim şi să punem toată iubirea noastră în dăruire”.

78495734_2805393466196755_8583968929670496256_n.jpg
Va fi un spectacol de excepție pentru Gabriela Geraldina Neagu, aflată într-o vitală nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi. Întinzându-i acesteia o mână pentru ca femeia să poată avea câștig de cauză în lunga sa bătălie cu suferința, ea având nevoie de o operație de transplant de rinichi a cărei costuri se ridică la circa 30.000 euro. Gabriela trece printr-o dramă și- mai mult ca oricând, are nevoie de ajutorul nostru al tuturor!
„Am aflat despre acest caz de la prietenul și colaboratorul meu din Tecuci, domnul Silviu Constantin Covaci și de la doamna Lili Terlea, președintele asociației culturale Dragostea n-are hotare. Vreau să mulțumesc artiștilor care au confirmat prezența la spectacol în mod absolut gratuit, ansamblurilor folclorice care vor fi alături de mine și Primăriei comunei Schela din Galați care promovează acest caz și o ajută pe Gabriela Neagu în această luptă. Tuturor celor care au donat până acum le mulțumesc și îi aștept în număr cât mai mare pe 14 decembrie la spectacol. Împreună vom reuși să aducem un zâmbet pe chipul acestei frumoase tinere, ca un frumos cadou de Crăciun. Minunile se întâmplă iar noi trebuie să credem și să facem parte din ele, fiecare cât putem, să ne ajutăm semenii aflați la necaz.”, a mai spus Gabriela Popa.
Spectacolul de susținere a Gabrielei Neagu îi va avea ca protagoniști pe marii artiști: Mioara Velicu, Elisabeta Turcu, Nicolae Datcu, Nicu Mâță, Ana Maria Botezatu, George Forcos Palade, Florentina Neculai Albu, Silviu Covaci, Mariana Carnariu, Iustin Vișan, Gabriela Manole Diaconescu, Elvis Petrișor Grigorută, Iustin Păun, Rareș Calciu, Lorena Cucu, Cosmina Stavarache, Paula Sârbu, dar și tinere și de perspectivă talente. Vor mai urca pe scena Căminului Cultural grupul vocal Vornicii din comuna Păulești, județul Vrancea și minunatul Ansamblu folcloric Cununiţa Satului din comuna Lieşti, județul Galați. Coordonatorul evenimentului este Silviu Covaci, iar organizatori sunt Primăria Comunei Schela împreună cu Asociația Balinte Ionela – Dăruind vei dobândi și Asociația Dragostea n-are hotare sunt.
„Intrarea la spectacol este liberă și sunt așteptați să participle toți cei care vor să fie alături de Gabriela Neagu cu o donație cât de mică dar necesară pentru a-i salva viața! Toți cei care vor s-o ajute financiar și nu pot fi prezenți la spectacol pot face donații în următoarele conturi: RO87CECEGL0108RON0688229 – cont deschis la CEC – Sucursala Galați și RO 51RZBR0000060020784150 – cont deschis la Raifeissen Galați pe numele Neagu Gabriela Geraldina. Evenimentul ce va avea loc în data de 14 decembrie 2019 este unul dintre acele momente cruciale ale unei comunități în care trebuie să fim uniți și să luptăm pentru viața unui semen de-al nostru! Victoria Gabrielei asupra bolii nu este posibilă fără ajutorul nostru, al prietenilor, al oamenilor de bine, al rugăciunilor acestora întru sprijinirea morală și financiară. Eu cred și dumneavoastră trebuie să credeți cu tărie că Dumnezeu lucreaza prin oameni, pentru oameni! E postul Crăciunului și trebuie să dăruim, fiecare cât putem, astfel încât să redăm şansa la viață unui om minunat, la suflet și la chip. Vă aștept în număr cât se poate de mare sâmbătă, 14 decembrie, la Căminul Cultural din comuna Schela din județul Galați, unde, începând cu ora 14.00, va avea loc acest spectacol folcloric de caritate.”, a mai ținut să adauge Gabriela Popa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s