Spectacol de calitate la “Târgul de Iarnă” de la Brăila

3

Muzica și dansul au învins gerul la “Targul de Iarnă” de la Brăila.
Membrii grupului “Steluțe Dunărene” din Brăila, coordonați de profesor Liliana Toader au făcut să rasune, joi, 5 decembrie 2019, pe platoul din fața Palatului Adninistrativ, minunate cântece cu tematică specifică acestei perioade a anului, iarna, Crăciunul și bucuria fiind în prim plan.

2
Interpretarea ireprosabilă a micilor soliști a fost rasplatită din plin cu o mulțime de aplauze ale brăilenilor prezenți la Târgul de Iarnă.
Nici măcar temperaturile scăzute nu i-au oprit pe copii să evolueze pe scenă în mod deosebit, pregătirea și dăruirea speciale în domeniul muzicii spunându-și cuvântul. Ca urmare se poate aprecia faptul că “Steluțele Dunărene” au strălucit cu adevărat pe scena brăileană.

1
Nu mai puțin talentați s-au dovedit a fi și dansatorii din județul Brăila, prezenți la acest eveniment cultural.
Au bătut ritmul muzicii cu patos și au stârnit ropote de aplauze dansatori din cadrul Ansamblului Folcloric ”La lină fântână”, din Ciocile, Ansamblului Folcloric ”Romanița”, din localitatea Romanu și Ansamblului Folcloric ”Spicul” din localitatea Siliștea.

20191205_174938

4

Reamintim că organizatorii Târgului de Iarnă de la Brăila sunt Primăria Municipiului Brăila și Consiliul Județean Brăila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s