Lansare de carte: “Erus și Valea Recunoștinţei”

75327053_2345378302443716_1980310227915898880_n

Scriitorul Alec Blenche a lansat sâmbătă, 9 noiembrie 2019, la Brăila volumul “Erus și Valea Recunoștinţei”. Acest volum face parte din seria “Erus și prietenii lui”.
La lansare au participat elevi, părinţi, bunici, cadre didactice și cititori.
În cadrul evenimentului, copiii au făcut cunoștinţă cu personajele create cu multă imaginaţie de scriitor, au râs alături de două dintre acestea, Mac și Pac – mascotele zilei, au cântat și s-au bucurat de autograful primit.
La sfârșitul întâlnirii, participanţii au devenit ambasadorii lui Erus și au atras atenţia asupra recunoștinţei, sentiment care sensibilizează și determină o apreciere mai mare a lucrurile din jur, printr-un flash – mob, cu dans și muzică marca Alec Blenche.
Evenimentul a fost organizat la Palatul Lyra de “Moara cu cerneală”, un atelier de lectură sub forma unui voluntariat, care se desfășoară bilunar la Ludoteca Bibliotecii Judeţene, coordonat de Rodica Bianu, învăţătoare la Liceul Pedagogic “D. P. Perpessicius”, Angelica Iordan, învăţătoare la Școala “Fănuș Neagu” și Doina Stanciu, bibliotecar, Ludotecă, Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s