Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop Dr. Casian a participat la hramul Parohiei Românești din Coslada

75627491_2197237710580185_1120655330867412992_n

Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop Casian a fost prezent duminică, 10 noiembrie 2019, în comunitatea românească din localitatea Coslada din Spania.
Cu acest prilej, Înaltpreasfinţitul Părinte Dr. Casian Arhiepiscopul Dunării de Jos, a participat la hramul Parohiei Româneşti închinată Sfântului Nectarie Taumaturgul, Parohie din localitatea Coslada, la invitaţia Preasfinţitului Părinte Episcop Timotei al Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei şi Portugaliei, şi a părintelui George Cimpoca, parohul comunităţii românilor ortodocşi din municipiul Coslada.
La sfârşitul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinţia Sa a transmis credincioşilor prezenţi binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, a mulţumit Preasfinţitului Părinte Timotei pentru invitaţie, felicitându-l pe părintele paroh pentru misiunea desfăşurată timp de aproape 13 ani în Regatul Spaniei.
Acestuia i-a oferit, ca binecuvântare şi în semn de apreciere, distincţia eparhială “Crucea Sfântului Apostol Andrei” pentru clerici.
De asemenea, Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a votat pentru alegerile prezidențiale în cadrul unei secții de votare, din Coslada.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s