Chinezi din Henan, posibili investitori în județul Brăila

Brăila a fost vizitată luni, 28 octombrie 2019, de o delegație de cetățeni chinezi din provincia Henan.
Legat de acest eveniment, președintele CJ Brăila, dl. Francisk Iulian Chiriac, a precizat că protocolul de intenție realizat între cele două părți cuprinde, între altele,
“promovarea și dezvoltarea relațiilor dintre cele două unități administrativ-teritoriale și asigurarea de schimburi și cooperare în domeniile economic, comercial, științific, tehnologic, cultural, medical și sportiv”.
Potrivit președintelui CJ Brăila, au fost prezentate delegației chineze “oportunitățile de investiții în județul Brăila”. precizându-se că “terenurile din proprietatea Consiliului Județean situate între Brăila și Galați, mai ales în perspectiva construirii podului peste Dunăre, își așteaptă investitorii”.
După discuțiile oficiale, delegația provinciei Henan a fost condusă de președintele CJ Brăila împreună cu primarul Municipiului, Viorel Marian Dragomir, la fabrica “Glorious Lighting”, acolo unde “investitori chinezi au dezvoltat, cu 17 milioane de euro, o fabrică de corpuri de iluminat”, a mai precizat dl. Francisk Iulian Chiriac.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s