Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila a premiat și în acest an excelența în afaceri

72631985_458963484706544_7394752537640828928_n

Joi, 24 octombrie a.c., la Regal Events a avut loc festivitatea de premiere a firmelor clasate în cea de a 26-a ediție a Topului brăilean organizat anual de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila.
Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru festiv, elegant, “o adevărată gală a oamenilor de afaceri la care au participat reprezentații a 123 firme clasate în Top, dintre care 53 au primit și Trofee de excelență pentru rezultate deosebite obținute în ultimii 5 ani, iar 19 firme Distincții de excelență, pentru rezultatele din ultimii 3 ani”, sunt de părere organizatorii.
Conform acestora, firmele premiate “au primit Albumul “Welcome to Brăila” realizat de Camera de Comerț Brăila în scopul promovării potenţialului turistic şi economic al județului. Editat într-o grafică deosebită, albumul bilingv, român – englez, încântă prin aspectul și conținutul său”.
La festivitate, pe lângă reprezentanții firmelor premiate, au fost prezente și oficialități locale, respectiv dl. Francisk Iulian Chiriac, Președintele Consiliului Județean Brăila, dl. Viorel Marian Dragomir, Primarul Municipiului Brăila, cât și reprezentanți ai sponsorilor, partenerilor, colaboratorilor și instituțiilor care au contribuit la buna organizare și desfășurare a evenimentului.
Atmosfera deosebită a fost creată și de Jampa Orchestra care a reușit să încânte auditoriul în cea de a doua parte a serii festive.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s