Platformă online cu locuri de muncă în Europa

Pentru a veni în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă la nivel european, AJOFM Brăila precizează pe pagina sa de media, ce este Drop’pin@EURES.
Potrivit informării, „Drop’pin@EURES este locul în care companiile și organizațiile își pot promova și prezenta oportunitățile pentru tineret menite să îi ajute pe tinerii europeni să facă primii pași pe piața muncii. Printre oportunitățile prezentate pe această platformă online se numără ucenicii, stagii, programe de formare, cursuri online, cursuri de limbi străine, sprijin pentru mobilitate, îndrumare și mentorat etc.
Indiferent de tipul de oportunitate pe care îl căutați pentru a vă spori șansele de a găsi un loc de muncă în Europa, Drop’pin@EURES are ceva de oferit.
Drop’pin@EURES ajută și la corelarea ofertei de oportunități pentru tineret cu tinerii care au profilul potrivit, acordând firmelor acces la profilul a numeroase persoane calificate aflate în căutarea unui loc de muncă din întreaga Europă. Pe platformă, angajatorii au posibilitatea de a găsi persoana cea mai potrivită prin vizualizarea online a CV-urilor potențialilor candidați. În plus, instrumentul permite organizațiilor să-și publice simplu și direct oportunitățile pentru tineret pe portal, acestea putând fi vizualizate de tinerii înregistrați pe EURES din toată Europa”.
https://ec.europa.eu/eures/public/ro/opportunities

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s