Concert extraordinar de muzică clasică indiană și bhajanuri

70894507_490731375110804_2952606985968680960_nVă place muzica indiană clasică?
Dacă sunteți dornici să audiați o astfel de muzică live, atunci sunteți așteptați la Palatul Lyra din municipiul Brăila, la un concert extraordinar de muzică clasică indiană și bhajanuri.
Concerul va fi susținut sâmbătă, 7 septembrie 2019, începând cu ora 19:00. De reținut că intrarea la acest eveniment cultural inedit este liberă.
“Potrivit tradiției indiene, muzica a luat naștere odată cu crearea universului, din sunetul primordial Aum, Naad sau „Cuvânt”, ceea ce îi conferă statutul de limbaj universal având o dimensiune divină. Muzica indiană este considerată a fi o cale către cunoașterea sinelui și a lui Dumnezeu, o sadhana (meditație) către ceea ce indienii numesc Moksha sau „Eliberare”. Melodiile și ritmurile sunt mijloacele prin care artistul susține și realizează dialogul cu Divinitatea, purtând auditoriul spre noi dimensiuni ale acestei comunicări devenite act de venerare”, ne informează organizatorii despre muzica indiana clasică. Cei dornici să afle mai multe informații despre acest subiect pot accesa AICI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s