ACS Dacia Unirea Brăila, în stagiu de pregătire centralizată

football-257489_960_720

În cadrul proiectului sportiv “Brăila – 100 ani de tradiție în fotbal”, proiect finanțat din fonduri nerambursabile de către Consiliul Județean Brăila în cadrul programului sportiv de utilitate publică “Promovarea sportului de performanță 2019”, conform contract de finanțare nr. 282/ 03.09.2019, echipa de seniori ACS Dacia Unirea Brăila desfășoară, începând cu data de 29.09.2019, un stagiu de pregătire centralizată la Constanța.
Despre acest lucru, Florentin Petre, antrenorul principal a ținut să precizeze în mediul virtual:
“Încercăm prin acest stagiu de pregătire centralizat să recuperăm ceva din întârzierea cu care s-a constituit lotul, în vederea omogenizării relațiilor de joc, capitol la care suferim enorm în acest moment. Am început foarte slab acest campionat, departe de așteptările tuturor, cauza principală fiind lipsa finanțării în momentul propice unor transferuri utile, finanțare care a venit după terminarea perioadei de transferuri, toate aceste lucruri conducând la transferuri sub ceea ce ne doream cu toții. Din păcate trebuie să gestionăm cu echilibru situația destul de grea, să avem răbdare și încredere în potențialul tinerilor noștrii jucători și nu ne rămâne decât să luptăm în continuare pentru închegarea unui colectiv în adevăratul sens!
Acțiunea sportivă prevăzută în proiectul depus la Consiliul Județean concretizată printr-un cantonament centralizat, cu toate condițiile de pregătire aferente, sperăm să ne ajute în acest sens și să atacăm meciurile următoare cu un alt tonus, cu o altă atitudine.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s