Fii tu un erou – Sprijin pentru Viorel!

70477062_2428608977224542_3316687261956833280_n

„Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalți rămâne pentru eternitate!”

Plt. Adj. Viorel Dima are 43 de ani şi este pompier al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila. În septembrie 2018, militarul, tatăl unei fetiţe de 13 ani, a fost diagnosticat cu cancer esofagian cu metastaze la ficat.
Șansa lui a fost, începând cu luna noiembrie 2018, un tratament avansat cu citostatice la Spitalul „St. Josef Krankenhaus” din Viena pentru care costurile sunt foarte ridicate. Pana în prezent, efortul financiar a fost susținut din donații din partea colegilor, prietenilor și prin pagina specială de Facebook. Pentru această luptă permanentă cu boala și pentru a ajunge să fie operat, are nevoie în continuare pentru tratament de susținere financiară. Pompierul are o şansă reală de a contracacara efectele devastatoare ale cancerului, costurile tratamentului, de 50.000 de euro, fiind însă peste puterile sale și a familiei. Viorel trebuie sa urmeze în continuare tratamentul de chimioterapie.
Viața l-a aruncat într-o luptă teribilă, din care nu are voie să iasă decât victorios, iar pentru asta are nevoie de ajutorul nostru. Așadar, indiferent de vârstă, condiție fizică ori performanțe sportive brăilenii sunt invitați la un cros umanitar, maxim 10 ture(10 km), în jurul Orăselului Copiilor, ce va avea loc pe data de 29 septembrie 2019, ora 09:00 în Parcul Monument. La fața locului, potrivit organizatorilor, va exista un punct de revitalizare cu apă, suc, batoane energizante, alături de urna special amenajată, în care fiecare va putea să ajute cu cât dorește, în funcție de posibilități. Fiind o activitate caritabilă si nu o competiție sportivă, fiecare va alerga sau va merge, atât cât va putea! Şi, în semn de mulțumire şi recunoștință participanților le va fi înmânată o diplomă de participare, pentru generozitate și bunăvoință.
În plus, primii 10 princhindei ce vor reuşi să ajungă la linia de start, după prima tură alergată în jurul Orășelului Copiilor, vor primi o cupă şi o medalie.
De la mic la mare, dragi brăileni, alergători de performanță, amatori, iubitoare mămici, iubitori tătici, scumpi bunici, voi puternici elevi și studenți, stimate doamne, domnișoare si stimați domni , sunteti așteptați în Parcul Monument, sa fiti alaturi de Viorel!
Organizatori: Laurențiu Cobzaru – MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, Poliția Militară
Costel Mazâlu – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila.

Pentru cei interesați, mai multe informații sunt AICI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s