Premii pentru excelență în învățământul brăilean

70969660_50807862

Cei mai buni elevi ai Brăilei vor fi premiați și de autoritățile locale brăilene

După ce autoritățile naționale au premiat marți, 17 septembrie anul curent, elevii brăileni care au înregistrat rezultate deosebite la învățătură, iată că și autoritățile locale vor să dea valoare învățământului brăilean, premiindu-i la rândul lor pe elevii meritorii ai județului.
Despre acest lucru informează Francisk Iulian Chiriac, președintele C.J. Brăila: “Sunt de părere că excelența trebuie susținută, iar cei care au rezultate excepționale trebuie recompensați astfel încât să simtă faptul că sunt apreciați și încurajați. Felicit Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar Județean Brăila pentru răsplata performanțelor atât pentru cei 10 elevi de 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat cât și pentru profesorii coordonatori.
Dragi copii, rezultatele voastre ne fac cinste, sunteți mândria noastră și să știți că Brăila se dezvoltă prin cunoaștere, performanță și competență. Avem nevoie de voi și de toți cei care obțin rezultate remarcabile în educație!
Consiliul Județean Brăila și Primăria Brăila vor premia în data de 6 decembrie absolvenții cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat. Totodata vom recompensa cu premii și elevii și profesorii care au excelat la olimpiadele naționale și internaționale”.
Răsplătirea unui efort intelectual și încurajarea valorilor reprezintă un gest deosebit, ce merită apreciat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s