Zilele Câmpului AgTech – Ferma Agricost

70277516_432747414264583_8642175756689997824_n

Demo show în Insula Mare a Brăilei ce vine cu soluții de agricultură digitală

TMT PR. și Asociația Producătorilor de Porumb din România invită în data de 18 septembrie 2019, începând cu ora 10.00, fermierii brăileni la cel de-al doilea eveniment organizat în cadrul proiectului „Zilele Câmpului AgTech” România, la ferma Agricost din județul Brăila.
Acesta constă într-o caravană de evenimente practice în câmp, ce aduc tehnologia mai aproape de fermieri.
Evenimentul va fi găzduit de Dr. Ing. Lucian Buzdugan, director ferma Agricost, cea mai mare exploataţie agricolă din UE (56.000 hectare) și una dintre fermele pionier în agricultura digitală în țara noastră.
În cadrul evenimentului va avea loc un demo show în câmp, ce vine cu soluții de agricultură digitală, susținute de partenerii evenimentului: Agricultura Plus cu soluția RHIZA; AgroConcept – New Holland Agriculture cu soluția AGXTEND; LG Seeds România cu platforma digitală LG AGRILITY, serviciul Easy VR (Easy Variable Rate); Syswin Solutions cu soluția SysAgria.
Cu alte cuvinte, vor fi demonstrații în câmp cu testare și prezentare practică de soluții AgTech (testarea diferitelor instrumente de precizie: tractoare, senzori, aplicații de telefon), discuții cu specialiștii companiilor partenere precum și schimb de experiență cu alți fermieri cu privire la provocările și oportunitățile întâlnite în procesul de digitalizare a fermei.
„Explicăm, informăm și ajutăm fermierii să ia decizii bazate pe informații clare și recomandări personalizate”, susțin organizatorii evenimentului.
Participarea la eveniment este gratuită pentru fermieri, în baza unei înregistrări transmise la office@tmtpr.ro.
Evenimentul este susținut și de Groupama Asigurări, Credit Agricole Bank România, Michelin.
Partener media: Agrointeligenta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s