Viorel Botea: „Putem aduce un plus de valoare Învățământului Brăilean”

Viorel Botea

„Împreună, cu dăruire şi respect reciproc, putem aduce un plus de valoare Învăţământului Brăilean”.

Astăzi a sunat clopoțelul pentru începerea unui alt an școlar, cu noi speranțe de reușite în domeniul învățământului brăilean.
Cu această ocazie,  prof. Viorel Botea  inspectorul școlar general, din cadrul ISJ Brăila, a ținut adreseze un mesaj elevilor, cadrelor didactice și părinților, punând accent între altele pe o bună colaborare a tuturor celor implicați în învățământ, inclusiv autoritățile locale. “Rezultatele la examenele naţionale, la olimpiade, concursuri şi activităţi educative obţinute de către elevii noştri, coordonaţi de dascăli inimoşi, sunt mândria Şcolii Brăilene. Toate aceste au fost posibile prin implicarea părinţilor şi a autorităţilor locale”.
În același timp Viorel Botea a sugerat pentru a avea rezultate foarte bune în domeniu ar trebui ca fiecare dintre cei implicați lase de-oparte orgoliile: “Orgoliile personale nu au făcut bine imaginii Învăţământului Brăilean”.
Inspectorul școlar general nu a uitat pună accent și pe importanța abandonului școlar, a absenteismului și a indisciplinei factori care nu trebuie ignorați: “Abandonul şcolar, absenteismul şi indisciplina trebuie stopate prin eforturi comune astfel încât fiecare copil să se bucure de beneficiile educaţiei. Împreună, cu dăruire şi respect reciproc, putem aduce un plus de valoare Învăţământului Brăilean”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s