„10 pentru siguranță”

siguranta, semn

În ziua de 06.09.2019, reprezentanţii instituțiilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne au demarat activitățile de prevenire în cadrul Campaniei „10 pentru siguranță”.
În cadrul acesteia au pus accent pe creșterea gradului de informare a elevilor, părinților și profesorilor, pentru evitarea implicării copiilor în evenimente negative.
Campania „10 pentru siguranță” a fost desfășurată în contextul începerii noului an școlar de către instituțiile din județul Brăila cu competență în domeniu, respectiv: Inspectoratul de Poliție, Inspectoratul de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, sub coordonarea Instituției Prefectului.
În data de 06 septembrie, reprezentanții instituțiilor implicate au fost prezenți în incinta complexului comercial Promenada Mall Brăila, unde au discutat cu 1800 de persoane și au distribuit 3750 de materiale informativ-preventive (flyere pentru părinţi; orare, semne de carte, flyere şi calendare cu recomandări pentru copii).
Campania a avut ca scop creșterea gradului de informare a elevilor, părinților și profesorilor privind riscurile de victimizare a minorilor pe drumul spre şcoală sau spre casă din unitățile de învățământ și zonele adiacente acestora.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s