Numai cuvinte de laudă pentru „Ziua Comunei Scorțaru Nou”

Ziua Comunei Scorțaru Nou (4)„Ziua Comunei Scorțaru Nou” din județul Brăila s-a încheiat cu cuvinte de laudă, atât din partea organizatorilor cât și a invitaților și a spectatorilor.
După finalizarea spectacolului, Gabriela Popa, director revista „Infozone” a ținut să precizeze în exclusivitate, pentru cotidianul nostru, următoarele: “Am încheiat și în această seară un frumos eveniment… Ziua Comunei Scorțaru Nou. Mulțumesc artiștilor, ansamblurilor prezente, publicului primitor și tuturor celor care ați contribuit la buna desfășurare a acestui spectacol deosebit. Vă iubesc, ați fost minunati!”.

Ziua Comunei Scortaru Nou

Domnia sa, de asemenea, a ținut să multumească în mod special și primarului acestei comune, dl. Nicușor Vasilache, despre care susține că s-a implicat intens în desfășurarea acestui eveniment cultural deosebit.

Ziua Comunei Scorțaru Nou (6)

În aceeași măsură, Gabriela Popa a mulțumit și reprezentanților Primăriei și Consiliului Local ale aceleeași localități brăilene pentru organizarea acestui “eveniment de neuitat”.

This slideshow requires JavaScript.

Sursă foto: Gabriela Popa

One comment

  • Oltița Todircă

    Mulțumesc frumos pentru invitație și primire! Totul a fost organizat la superlativ! Mâna profesioniștilor s-a simțit. Felicitări!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s