Lucrările de modernizare a parcurilor de joacă pentru copiii Brăilei, continuă.

69219458_508943249869357_9098609378709209088_nLucrările de modernizare a parcurilor de joacă pentru copiii Brăilei, continuă. Despre acest lucru ne informează primarul municipiului Brăila, dl. Viorel Marian Dragomir.
Domnia sa, de asemenea, mai precizează pe pagina sa de media, faptul că: Primăria Municipiului Brăila este în licitație “pentru următoarele parcuri de joacă – Caporal Mușat, Cartier Hipodrom Cinema Unirea/Milenium, Viziru E2/E3, Calea Galați/Piața Saracă și Bl 10 langă Sc. Mihu Dragomir, Piața Vidin, Chercea – Strada Decebal”.
Primarul mai precizează și că, la ora actuală, există “4 ofertanți: 2 au depus oferte pentru cele 8 locuri de joacă, 1 a depus oferte pentru 4 locuri de joacă, 1 a depus oferte pentru 3 locuri de joacă.
– S-a lansat licitația pentru modernizarea Orășelului Copiilor și Skate Parc în Monument. Avem oferte, comisia analizează.
– Parcul de pe Faleză – proiectare finală”.
În finalul informării publice, Viorel Marian Dragomir ține să mulțumească, în mod special, celor care s-au implicat și au lucrat inclusiv în zilele lor libere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s