ANL pentru medici

Francisk Iulian Chiriac

Președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a primit vizita ministrului Sănătății, Sorina Pintea, prilej cu care a fost inaugurat blocul ANL din municipiul Brăila destinat specialiștilor din sistemul de sănătate.
Cu această ocazie, președintele CJ Braila a ținut să sublinieze importanța acestui eveniment, scriind în mediul online următoarele:
“Astăzi am avut plăcerea de a primi vizita ministrului sănătății Sorina Pintea la inaugurarea blocului ANL destinat specialiștilor din sistemul de sănătate. Acest proiect a fost gândit pentru a aduce un plus sistemului medical brăilean, de a atrage medici spre a practica la Brăila și implicit de a acoperi lipsa cadrelor medicale, un aspect pe care l-am tratat mereu cu prioritate. Blocul are 31 de apartamente, cu regim de înălţime P+3E. Recepția construcției a fost făcută pe 5 iunie 2019. În ceea ce priveşte dotarea, apartamentele au fost prevăzute cu centrale termice dar nu sunt mobilate.
Construcţia a început în 2015 şi a costat peste 2 milioane de lei, lucrările fiind finanţate de Agenţia Naţională de Locuinţe. În ceea ce privește suma pe care medicii vor trebui să o achite lunar ca și chirie va fi stabilită printr-o sedință ulterioară de consiliu și va fi raportată la venitul fiecărui medic.
Îmi doresc ca în cel mai scurt timp medicii, care au depus dosarele și au fost eligibili, să locuiască deja în aceste apartamente”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s